Ontruimingen

Wij zijn uw specialist in het ontruimen van uw woning, kelder, kantoorpand en alle andere ruimtes. Wij hebben een vast team van ontruimers en verhuizers, dit zijn vakbekwame mensen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u zorg moet dragen voor het ontruimen van uw woning of die van uw naaste. Dit brengt een hoop zorgen en stress met zich mee omdat veel mensen niet in staat zijn om dit zelf op te lossen. Wij kunnen dit voor u van A tot Z verzorgen. In overleg met u maken wij een passend plan. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf een aantal kasten te ontruimen of alvast alles in te pakken en uit te zoeken. Heeft u liever dat wij de gehele ontruiming voor u verzorgen en dat u alleen de sleutels hoeft in te leveren is dat natuurlijk ook geen enkel probleem! Doordat wij geen loonkosten hebben kunnen wij veel goedkoper werken en daarom kunnen
wij 20 tot 40% korting geven op door u reeds ontvangen offertes van derden. En heeft u nog geen offerte van een derde ontvangen, maken wij voor u uiteraard een vrijblijvende offerte op maat!

Zijn er spullen met emotionele waarde die nog behouden moeten blijven, dan houden wij deze voor u apart en kunnen wij deze bezorgen op het door u aangegeven adres op een tijdstip dat u uitkomt. Er wordt altijd met respect en zorgvuligheid met uw spullen omgegaan. 
Het is voor ons van groot belang dat er zoveel mogelijk wordt gerecycled, ons uitgangspunt is altijd om zo min mogelijk weg te gooien. Alles wat bruikbaar is wordt naar onze kringloopwinkels gebracht en daar hopen wij een ander blij mee te maken. Alle niet-bruikbare spullen worden zorgvuldig en discreet uitgezocht en op de juiste wijze afgevoerd.

Soms is alleen het ontruimen van de woning niet genoeg en komen er extra werkzaamheden bij. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres, denk hierbij bijvoorbeeld aan:
-Verwijderen van nicotine-aanslag.
-Schilderwerken binnen en buiten, ook aan muren en plafonds.
-Behang verwijderen.
-Tuinwerkzaamheden.
-Grondige schoonmaak.
-Herstel van verwijderde wanden en deuren.
-Zonnescherm verwijderen.
-Ontmantelen van hennepplantages.
-Stucadoorswerkzaamheden.
-Verwijderen van de vloerbedekking.
-Schroeven en pluggen verwijderen en vervolgens de gaten dicht plamuren.
-Lampen verwijderen en kroonstenen plaatsen.
Kortom, wij doen alles wat nodig is om de woning terug te brengen in de gewenste staat.

INBOEDEL OPKOPEN

Het is mogelijk om de woning te laten ontruimen met een gesloten beurs. Als er spullen in het huis achterblijven met waarde kunnen wij deze innemen als betaling. Mocht het zijn dat de spullen meer waard zijn dan de hele ontruiming normaal gesproken kost, dan is het mogelijk om een x bedrag toe te krijgen zodat alles in een keer is afgehandeld. Wij kopen alleen op in combinatie met een ontruiming, dus geen losse inboedelinkoop.

Wilt u gebruik maken van onze ontruimingsservice?

Voor vragen of een vrijblijvende offerte, neem contact op met Wim Kringloop

U kunt hem bereiken op 06 53 95 90 24
Wim